Участь у Міжнародній Школі Енергетичних Систем

06 вересня 2016

З 28 серпня по 2 вересня 2016р. експерт економічних програм К. Маркевич брала участь у Міжнародній Школі Енергетичних Систем (International School of Energy Systems), що була організована Інститутом енергетики та кліматичних досліджень (the Institute of Energy and Climate Research — Systems Analysis and Technology Evaluation (IEK-STE) at Forchungszentrum Julich) поблизу м. Мюнхен (Німеччина). У роботі семінару брали участь науковці, представники неурядових організацій та бізнесу.

Програма заходу була присвячена питанням енергетичної безпеки та енергетичної політики, енергетичних технологій та енергетичної ефективності, зміни клімату та навколишнього середовища, оцінки енергетичних технологій. Особлива увага буда приділена аспектам енергетичних систем та їх подальшого розвитку.

К. Маркевич мала можливість презентувати матеріал з питань розвитку енергетики у світі, енергетичної безпеки та шляхів її підвищення, а також місця України на мапі Європи з урахуванням безпекового аспекту.

Катерина Маркевич

Провідний експерт економічних і соціальних програм


Народилася в 1989 році в Дніпропетровську.

Освіта:

  • Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара, факультет міжнародної економіки (2010);
  • Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Інститут міжнародних відносин (2012);
  • Здобувач Національного інституту стратегічних досліджень при Президенті України.
  • Проходила практику в Управлінні зовнішніх зносин та ЗЕД Дніпропетровської облдержадміністрації (2009), Комісії з земельних відносин та охорони навколишнього середовища Дніпропетровської міської ради (2009), Секретаріаті Комітету зовнішніх зносин Верховної Ради України (2011), Управлінні інвестиціями та інноваціями Торгово-промислової палати України (2012).

Робота:

  • Попередній досвід роботи: Міжнародна консалтингова компанія «H-aRt», ПАТ «Український інститут проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств Укрнафтохімпроект»;
  • жовтень 2012 р. – березень 2014 р. — молодший експерт економічних програм Центр Разумкова;
  • з березня 2014 р. — експерт економічних програм Центру Разумкова.

Автор наукових статей у виданнях ВАК України та учасник понад 30 міжнародних науково-практичних конференцій з тематики інвестиційної діяльності секторів української економіки, міжнародної інвестиційної діяльності на ринках країн групи БРІКС.

(044) 201-11-98

markevych@razumkov.org.ua

kateryna.markevych