Візит представників Центру Разумкова у Німеччину

З 17 по 21 вересня 2017 року делегація Центру Разумкова у складі Генерального директора Анатолія Рачка та Заступника генерального директора з аналітичної роботи — директора політико-правових програм, шеф-редактора журналу "Національна безпека і оборона" Юрія Якименка в рамках інформаційної програми Фонду Ганса Зайделя перебували з візитом у Німеччині.

В рамках візиту делегація відвідала Німецький інститут глобальних та територіальних досліджень (GIGA) в Гамбурзі де відбулися зустрічі з Комерційним директором Пітером Пецом (Peter Peetz) та Директором Інституту досліджень Близького Сходу (GIGA) професором Хеннером Фуртигом (Prof. Dr. Henner Fürtig) та Німецький інститут науки та політики (SWP) у Берліні де зустрічалися з заступником Генерального директора Крістофом Гейслером (Christoph Geisler), керівником відділу досліджень Східної Європи та Євразії доктором Сабіною Фішер (Sabine Fischer) та старшим дослідником відділу дослідження Східної Європи та Євразії доктором Сьюзен Стюарт (Susan Stewart).

У ході зустрічі обговорювалися питання діяльності аналітичних організацій, механізми реєстрації аналітичної інституції, пріоритети та перспективи співпраці з аналітичними інституціями України, канали комунікацій з різними цільовими аудиторіями.
Також було обговорено питання співпраці з Німецьким інститутом науки та політики по виконанню аналітичних проектів.

Під час візиту в Берлін, делегація Центру відвідала Представництво Фонду Ганса Зайделя, де відбулася зустріч з його керівником доктором Олександром Вольфом (Alexander Wolf), на якій було обговорено стан німецько-українських відносин та співробітництво між Центром та Фондом у сферах міжнародної політики та безпеки.