Відбувся другий випуск Інтернатури Центру Разумкова

15 травня 2024

15 травня 2024 року відбувся другий випуск Інтернатури Українського центру економічних та політичних досліджень ім. Олександра Разумкова.

Сертифікати про закінчення інтернатури отримали:

  • Олександр Деркач — студент 1 го курсу магістратури Національного університету «Києво-Могилянська академія» (науковий керівник — співдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова Михайло Пашков;
  • Наталія Оспанова — студентка бакалаврської програми «Економіка» Національного університету «Києво-Могилянська академія» (науковий керівник — Директора економічних програм Василь Юрчишин;
  • Богдан Прудкий — аспірант кафедри конституційного права Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченко (науковий керівник — науковий консультант з правових питань Центру Разумкова, суддя Конституційного Суду України у відставці Петро Стецюк).

Протягом трьох місяців інтерни мали можливість ознайомитися із організаційною структурою Центру Разумкова, особливостями його діяльності як аналітичної, науково-дослідницької установи, тематикою досліджень структурних підрозділів Центру, а також взяти участь у підготовці та проведенні його заходів. Інтерни мали змогу користуватись у навчанні багаторічними аналітичними дослідженнями Центру Разумкова та долучилися до поточних аналітичних публікацій Центру у співавторстві із його провідними співробітниками.

Президент Центру Разумкова Юрій Якименко від імені колективу побажав випускникам успішного продовження навчання та правильного вибору подальшого професійного шляху. Випускники Інтернатури а надану можливість підвищити свої науково-дослідницькі та практичні навики в організації та здійсненні аналітичної діяльності.

Створення Інтернатури в Центрі Разумкова стало можливим завдяки підтримці Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID та здійснюється Pact в Україні. Зміст програми стажування є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.