Участь в "українській лабораторії" в Брюсселі

Заступник генерального директора — директор політико-правових програм Центру Разумкова Юрій Якименко взяв участь в роботі Української лабораторії «Майбутнє України: випробування виборами», яка відбулася 25 лютого 2019р. в Брюсселі.

У заходах в рамках Української лабораторії, організованої Офісом зв’зку українських аналітичних центрів у Брюсселі, брали участь Віце-прем’єр-міністр України з питань євроінтеграції п. І. Климпуш-Цинцадзе, представники українських аналітичних інституцій та інших організацій громадянського суспільства, а також радники провідних кандидатів у Президенти України.

Юрій Якименко взяв участь в якості панеліста у дискусійній панелі «Обмеження і можливості 2019 виборчого року», де представив матеріали дослідження Центру Разумкова щодо політичних орієнтацій електорату провідних кандидатів у Президенти. Під час зустрічі з представниками Групи підтримки України Єврокомісії (SGUA) Юрій Якименко поінформував учасників про особливості сприйняття громадянами України реформ та їх запити на зміст політики у різних сферах, що мають враховуватися представниками європейських інститутів при оцінці процесів, що відбуваються в Україні.

Видання та інформаційні матеріали Центру Разумкова також були представлені на традиційному «Ярмарку ідей Українського громадянського суспільства».

Фото: фейсбук О.Сушка, Ю.Якименко.