Участь у науковій конференції "Теоретичні та практичні аспекти  політичного розвитку в Україні та світі в умовах повномасштабної російсько-української війни"

15 травня 2023

У Львівському національному університеті ім. Івана Франка відбулася наукова конференція «Теоретичні та практичні аспекти  політичного розвитку в Україні та світі в умовах повномасштабної російсько-української війни (пам’яті Любомири Мандзій)»(10.05.2023 р.), в якій взяли участь політологи, історики, юристи, економісти, народні депутати України попередніх скликань, практичні працівники органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, незалежні експерти з Івано-Франківська, Києва, Луцька, Львова, Ужгорода та Чернівців.

В центрі уваги учасників конференції були питання внутрішніх і зовнішніх  вимірів національної безпеки під час повномасштабної  війни, трансформація політичних інститутів та переосмислення ролі політичних еліт та лідерів громадянського суспільства в умовах  сучасного політичного розвитку.

В роботі конференції взяли участь та виступили із доповідями директор військових програм Центру Разумкова М.Сунгуровський («Внутрішні та зовнішні виміри безпеки України в умовах російсько-української війни») та науковий консультант з правових питань Центру Разумкова  П.Стецюк («Діяльність Конституційного Суду України в умовах війни (безпекові аспекти)».

 

Посилання на захід: https://lnu.edu.ua/v-universyteti-vidbulasia-naukova-konferentsiia-teoretychni-ta-praktychni-aspekty-politychnoho-rozvytku-v-ukraini-i-sviti-v-umovakh-povnomasshtabnoi-rosiysko-ukrainskoi-viyny/