Участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Шляхи повоєнної розбудови України: правовий і економічно соціальний вимір"

13 жовтня 2023

Науковий консультант з правових питань Центру Разумкова, суддя Конституційного Суду України у відставці Петро Стецюк прийняв участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Шляхи повоєнної розбудови України: правовий і економічно соціальний вимір" (м.Київ, 13 жовтня 2023 р.).

Захід організований Національною Академією Наук України, Київським університетом права, Міжнародним центром правових та економіко-соціальних досліджень країн Центрально Східної Європи КУП НАН України (м.Ужгород). В роботі конференції взяли участь відомі вчені економісти, політологи, правознавці з України, Ірландії, Словаччини та Чехії.

Виступаючи із доповіддю «Забезпечення незворотності європейського та євроатлантичного курсу України в повоєнній перспективі (конституційно-правові аспекти)», П.Стецюк окрему увагу привернув до проблеми системності в діяльності органів державної влади в процесі досягнення Україною повноправного членства в ЄС та НАТО.