Участь у благодійному вебінарі “Нові зобов’язання України в рамках Енергоспівтовариства: результати рішень Міністерської Ради”

03 березня 2023

Директор енергетичних та інфраструктурних програм Центру Разумкова В.Омельченко взяв участь у благодійному вебінарі   “Нові зобов’язання України в рамках Енергоспівтовариства: результати рішень Міністерської Ради”, що відбувся 1 березня 2023р.

Мета заходу – обговорити останні рішення Міністерської Ради Енергетичного Співтовариства та як вони вплинуть на майбутній розвиток енергосектору ЄС та України.

Організатором зустрічі виступила DiXi GROUP в рамках проекту Energy4Victory. Даний проект –   це регулярні онлайн-заходи з досвідченими українськими та міжнародними спікерами, що спрямовані на збір коштів для Збройних сил України. Місія заходів – поєднати експертні дискусії з питань енергетичної безпеки з підтримкою української армії через пожертви в офіційний благодійний фонд США «Leleka Foundation».  

У заході взяли участь представники експертного співтовариства в Україні та громадянського суспільства – усього 25 осіб. Головним спікером була  О.Антонова, експертка з питань електроенергії Ради Органів Регулювання Енергетичного Співтовариства, екс-член НКРЕКП.

Під час вебінару був зроблений правовий аналіз функціонування ключових сегментів ринків електричної енергії країн ЄС та Енергетичного співтовариства та вказані магістральні напрями поглиблення євроінтеграції українського ринку.   

 

Посилання на анонс: https://dixigroup.org/blagodijnyj-vebinar-novi-zobovyazannya-ukrayiny-v-ramkah-energospivtovaryvstva-rezultaty-rishen-ministerskoyi-rady/