Презентація видання "Економічні свободи для зміцнення соціально-економічного розвитку України в умовах глобальних трансформацій"

22 жовтня 2020

Медіа

27 жовтня 2020р. у приміщенні ІА «Укрінформ» відбулась презентація видання Центру Разумкова « Економічні свободи для зміцнення соціально-економічного розвитку України в умовах глобальних трансформацій».

У дослідженні, здійсненого у рамках спільного проекту Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за свободу» в Україні, Центру Разумкова, Державної установи «Інститут економіки і прогнозування НАН України», представлено аналіз формування суспільно-політичних і соціально-економічних засад нової економічної політики в умовах загострення глобальної конкурентності, соціально-економічних і суспільно-політичних потреб України у розбудові конкурентоспроможної держави і міцного людського капіталу.

У виданні також публікуються дані загальнонаціонального соціологічного опитування стосовно усвідомлення (владою і громадянським суспільством) соціально-економічних змін, спрямованих на послідовне звільнення бізнесу, підтримку конкурентоспроможності вітчизняного бізнесу, його міжнародну інтеграцію.

Ознайомитись зі змістом видання можна на сайті Разумков Центру за посиланням: razumkov.org.ua/uploads/article/2020_Economic_freedom.pdf