Прес-конференція на тему: "Оцінка громадянами суспільно-політичної ситуації в країні та діяльності влади. Довіра до соціальних інститутів та політиків"

15 березня 2023

Медіа

15 березня о 10:00 в Укрінформі відбулася прес-конференція на тему: «Оцінка громадянами суспільно-політичної ситуації в країні та діяльності влади. Довіра до соціальних інститутів та політиків».

Організатор: Центр Разумкова.


Спікери:

Андрій Биченко — директор соціологічної служби Центру Разумкова,

Михайло Міщенко — заступник директора соціологічної служби Центру Разумкова,

Петро Стецюк — науковий консультант з правових питань Центру Разумкова, суддя Конституційного Суду України у відставці,

Ігор Жданов — керівник проєкту "Інформаційна оборона" Фонду "Відкрита політика", міністр молоді і спорту України (2014-2019 рр.).


Модератор: 

Юрій Якименко — президент Центру Разумкова.


Питання до обговорення:

  • Оцінка громадянами ситуації в країні та діяльності влади
  • Довіра громадян до інститутів суспільства
  • Довіра до політиків, посадовців, громадських діячів


Під час заходу були оприлюднені результати соціологічного опитування, проведеного у лютому-березні 2023р. соціологічною службою Центру Разумкова в усіх регіонах України за винятком тимчасово окупованих територій Донецької, Запорізької, Луганської, Харківської, Херсонської областей, Криму та територій, на яких відбуваються бойові дії.

Цей захід був представлений Центром Разумкова в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.


Захід транслювався на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: 
https://www.youtube.com/c/UkrinformTV