Лекція "Методологія підготовки аналітичних документів у сфері міжнародних відносин"

14 жовтня 2024

Лекція на тему «Методологія підготовки аналітичних документів у сфері міжнародних відносин» для студентів Київського столичного університету імені Бориса Гринченка. 

14 жовтня 2024 року студенти другого (магістерського) рівня освітніх програм «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії» у межах навчальної дисципліни «Методологія і методи досліджень в міжнародних відносинах» відвідали лекцію Співдиректора програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова, кандидата філософських наук Михайла Пашкова, на тему «Методологія підготовки аналітичних документів у сфері міжнародних відносин».

У заході також взяли участь Президент Центру Разумкова, кандидат політичних наук Юрій Якименко, завідувач Кафедра міжнародних відносин, Університет Грінченка, доктор історичних наук Василь Яблонський, доцент кафедри, кандидат наук з державного управління Олена Пістракевич і студенти першого (бакалаврського) рівня ОП «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії».

Представник Центру Разумкова відповів на запитання студентів, окреслив напрями діяльності Центру, навів приклади останніх соціологічних досліджень Центру Разумкова на міжнародну тематику, були проаналізовані яким чином головні міжнародні події жовтня та майбутні заходи впливатимуть на реалізацію стратегічних пріоритетів зовнішньої політики нашої держави у 2024–2025 роках.

Студенти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка висловили вдячність за співпрацю та отриману інформацію, яка допоможе їм у навчальному процесі.