Інформаційне повідомлення, для потенційних респондентів, учасників телефонного опитування

12 серпня 2024

Центр Разумкова з 9 серпня 2024 року проводить соціологічне дослідження присвячене оцінкам громадянами України ситуації з податками під час війни.

Ми просимо вас взяти участь в цьому опитуванні у разі якщо вам телефонують оператори кол-центру соціологічної служби Центру Разумкова, але ви не зобов’язані брати участь у ньому. Результати опитування оброблятимуться спільно експертами Центру Разумкова і Королівського Коледжу Лондона.

Такі опитування дозволяють з’ясувати, яким чином змінюється громадська думка в країні і суспільстві. Це опитування триває не більше 15-ти хвилин.

Учасники опитування обираються випадково.

Ваші відповіді, як і відповіді усіх учасників опитування, після закінчення інтерв’ю автоматично відділяються від телефонних номерів і будуть використані лише в узагальненому вигляді після статистичної обробки.

Ваші особисті не будуть нікому відомі і не зможуть  бути виділені з усього масиву, або відкликані з нього.

Ви можете припинити відповідати на питання у будь який час, в цьому випадку ваші відповіді не будуть враховані в масиві.

Якщо ви згодні, ваш номер телефону без якої-небудь іншої інформації про вас буде в нашому списку контактних номерів, який Центр Разумкова зберігає до п’яти років.