Фахова дискусія "Геополітичні виклики та геоекономічні зсуви"

27 червня 2024

Центр Разумкова, 26 червня 2024 р. провів Фахову дискусію «Геополітичні виклики та геоекономічні зсуви», присвячену аналізу поточного стану і найближчих перспектив суспільно-політичних і соціально-економічних трансформаційних змін в Україні та світі, у т.ч. зумовлених виборчими процесами у США та країнах ЄС.

Фахова дискусія проводилася у форматі Chatham House на базі Zoom-платформи Центру Разумкова. Для участі у дискусії були запрошені члени Клубу Центру Разумкова.

Президент Центру Разумкова Юрій Якименко і директор економічних програм Центру Василь Юрчишин зробили коротку презентацію аналітичної публікації «Геополітичні виклики та геоекономічні зсуви», розміщеної у відкритому доступі на сайті Центру (https://razumkov.org.ua/statti/geopolitychni-vyklyky-ta-geoekonomichni-zsuvy).

В обговоренні результатів і вільній дискусії в рамках заявленої проблематики виступили відомі вітчизняні науковці, аналітики та експерти. Зокрема, заступник директора Інституту економіки і прогнозування Сергій Кораблін, заступник директора Інституту стратегічних досліджень Ярослав Жаліло та ін. Загалом дискусія проходила у відвертій і доброзичливій атмосфері.