АНОНС. Пресконференція "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, політиків, посадовців та громадських діячів, ставлення до виборів, віра в перемогу"

25 червня 2024

Медіа

У середу, 26 червня, о 13.00 у пресцентрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться пресконференція на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, політиків, посадовців та громадських діячів, ставлення до виборів, віра в перемогу" за результатами соцопитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 6 до 12 червня 2024 року.


Учасники:

Юрій Якименко — президент Центру Разумкова ;

Андрій Биченко — директор соціологічної служби Центру Разумкова ;

Галина Зеленько — завідувачка відділу політичних інститутів і процесів Інституту політичних та етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса (вул. Рейтарська, 8/5-А).


Питання, що виносяться на прес-конференцію:

  • Оцінка громадянами ситуації в країні;
  • Довіра до соціальних інститутів;
  • Довіра до політиків, посадовців та громадських діячів;
  • Ставлення до виборів, віра в перемогу.


Опитування було проведено Центром Разумкова в межах Програми сприяння громадській активності "Долучайся!", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, зміст опитування є виключною відповідальністю Pact і його партнерів та не обов'язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.


Трансляція пресконференції буде доступна на YouTube-каналі агентства "Інтерфакс-Україна".


Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.