Міжнародна науково-практична конференція "Конституціоналізм в умовах війни"

26 вересня 2022

Медіа

Надзвичайно важливим для майбутнього конституційного розвитку України (після її перемоги у російсько-українській війні) буде не тільки повернення всіх незаконно анексованих та тимчасово окупованих ворогом українських територій, а й належне забезпечення в Україні прав людини, збереження інших демократичних цінностей, а також зміцнення національної державності Українського народу.

Про це заявив науковий консультант з правових питань Центру Разумкова, суддя Конституційного Суду України у відставці доктор права Петро Стецюк на Четвертій міжнародній науково-практичній конференції «Конституціоналізм в умовах війни» (м.Львів, 23 вересня 2022 р.).

Захід організований Навчально-науковим інститутом права, психології та інноваційної освіти Національного Університету «Львівська політехніка».

В роботі конференції взяли участь відомі вчені правознавці та політологи з України, Польщі, Словаччини, Чехії, а також судді Конституційного Суду України та судді Конституційного Суду України у відставці, народні депутати України попередніх каденцій, незалежні експерти.


(фрагмент запису із позиції «2 год.09 хв» по «2 год.27 хв»)