"Україна: від війни до миру та відновлення. Аналітичні оцінки"

17 жовтня 2022

PDF


Центр Разумкова представляє увазі читачів нове видання — щомісячний аналітичний огляд «Україна: від війни до миру та відновлення. Аналітичні оцінки».

Видання на щомісячній основі публікуватиме результати моніторингу, аналізу та експертних оцінок найважливіших дій і рішень владних інститутів України, міжнародних партнерів України, ключових міжнародних організацій, з питань, що стосуються опору України російській агресії, досягнення миру та сприяння відновленню нашої країни, як зараз, так і у повоєнній перспективі.

У виданні досліджуватимуться такі сфери, як безпека і оборона, зовнішня політика, економіка та енергетика, соціальні і гуманітарні проблеми, питання конституційно-правового характеру, а також публікуватимуться найбільш цікаві результати опитувань громадської думки, експертних опитувань, що проводитимуться Центром Разумкова.

Видання здійснюється в рамках проекту Програми MATRA, що фінансується Посольством Королівства Нідерландів в Україні. Оцінки та висновки авторів не слід розглядати як офіційну позицію Посольства.

Запрошуємо до ознайомлення з першим випуском огляду «Україна: від війни до миру та відновлення», в якому розглядаються події вересня 2022р.