Експертна дискусія за участю представників Фонду Г. Зайделя

17 вересня 2018р. в Центрі Разумкова відбулася експертна дискусія за участю наукового співробітника Інституту європейського та трансатлантичного діалогу Фонду Г. Зайделя Нормана Блевінса, директора Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні Даніеля Зайберлінга та координатора проектів Фонду Олени Максимової.

З боку Центру Разумкова участь у дискусії взяли співдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Олексій Мельник, директор військових програм Микола Сунгуровський, провідний експерт політико-правових програм Віктор Замятін, провідний експерт енергетичних програм Світлана Чекунова, експерт програм зовнішньої політики В’ячеслав Голуб та редактор англомовних видань Центру Валерія Клименко.

Обговорювалися актуальні питання національної безпеки України, стану збройних сил, перспективи європейської та євроатлантичної інтеграції України, внутрішньополітичної ситуації в контексті майбутніх президентських і парламентських виборів, а також енергетичної безпеки Європи, зокрема питання Північного потоку-2.