Версія для друку

Відбулась фахова дискусія "Політична культура українського суспільства і стан парламентаризму на сучасному етапі"

Медіа

14 грудня 2017р . Центр Разумкова спільно з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні провів Фахову дискусію "Політична культура українського суспільства і стан парламентаризму на сучасному етапі: проблеми і тенденції розвитку, шляхи удосконалення".

В дискусії взяли участь представники законодавчої влади, науковці, державні та незалежні дослідники та експерти, а також представники зарубіжних посольств та міжнародних організацій.

На Фаховій дискусії були презентовані Інформаційно-аналітичні матеріали Центру Разумкова, які включають у т.ч. результати соціологічного опитування та опитування народних депутатів України з проблем політичної культури та розвитку парламентаризму в Україні.

В ході дискусії були обговорені наступні питання:

  • Якими є головні особливості і тенденції розвитку політичної культури українського суспільства на сучасному етапі?
  • Як особливості політичної культури суспільства і його представників у Парламенті впливають на сприйняття суспільством Верховної Ради України та її функціонування?
  • Які заходи з розвитку політичної культури та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України можуть сприяти більш ефективному виконанню нею представницької функції?
Разумков Центр

Матеріали автора