Участь в презентації експертного опитування "Рейтинг країн-партнерів та міжнародних лідерів за рівнем допомоги Україні у 2022–2024рр."

06 березня 2024

5 березня 2024 р. директор енергетичних та інфраструктурних програм Разумков Центру В.Омельченко взяв участь у презентації даного експортного опитування. У своєму виступі він, зокрема, відмітив велике значення для стабільної роботи енергетичної системи України міжнародної допомоги багатьох країн Європи, Азії та США й Канади. Завдяки цій допомозі українська енергетика змогла забезпечувати енергоресурсами нагальні потреби української економіки та ЗСУ.

На заході були представлені ТОП-10 країн у чотирьох категоріях: військово-технічна та інша безпекова допомога; політико-дипломатична допомога; фінансово-економічна допомога; гуманітарна допомога та підтримка вимушених переселенців, а також ТОП-5 іноземних діячів, які, на думку української експертної спільноти, найбільше допомогли Україні в 2022–2024 роках.

В презентації взяли участь представники іноземних посольств та державних органів влади, експерти та журналісти. Усього — 30 осіб.

Організатор заходу — Ukraine Crisis Media Center.