Участь у конференції "Україна після президентських і парламентських виборів: нова влада — нові можливості?"

22 листопада 2019

20 листопада 2019р. в Берліні відбулася конференція «Україна після президентських і парламентських виборів: нова влада — нові можливості?», організована німецьким Інститутом європейської політики (Institut für Europäische Politik) у співробітництві з Разумков Центром.

На відкритті конференції виступив заступник генерального директора Разумков Центру з аналітичної роботи — директор політико-правових програм Юрій Якименко з головною доповіддю, в основі якої була презентація результатів дослідження «Україна після виборів: суспільні очікування, політичні пріоритети, перспективи розвитку».

Співдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Олексій Мельник взяв участь у панельній дискусії «Політика безпеки: головні політичні виклики та можливості вирішення конфлікту на Донбасі».

В роботі конференції взяли участь більше 100 представників урядових, наукових, громадських організацій Німеччини та України, співробітники дипломатичних місій, журналісти. Конференція відбулася в рамках проекту «Німецько-українська дослідницька мережа» (German Ukrainian Researchers Network — GURN).