Участь Центру Разумкова в тристоронньому експертному діалозі (Берлін)

02 березня 2017

27–28 лютого 2017р. в Берліні відбулась україно-російсько-німецька експертна зустріч «Східна Україна — забута війна? Перспективи мінських угод і нормандського формату». У зустрічі взяв участь співдиректор програм зовнішньої політики і міжнародної безпеки Центру Разумкова М.Пашков.

В рамках доповіді на цьому заході М.Пашков презентував спеціальне видання Центру Разумкова «Російсько-український конфлікт в контексті геополітичних змін». Це — збірник матеріалів українських, російських і німецьких експертів, виданий російською і англійською мовами за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні. Також у виданні представлені результати соціологічних досліджень Центру Разумкова з проблем українсько-російських відносин.

В рамках цього заходу відбулась також зустріч в МЗС Німеччини з представниками відділу Росії, Білорусі, Молдови і Східного партнерства. Під час цей зустрічі М.Пашков представив німецької стороні чергове щорічне дослідження Центру Разумкова «Україна 2016–2017: ознаки прогресу і симптоми розчарування».