Центр Разумкова партнер П’ятого українського газового форуму

11 вересня 2019

11 вересня 2019 року, м. Київ — Центр Разумкова партнер П’ятого українського газового форуму, який проходитиме 9-10 жовтня в готелі Інтерконтиненталь у місті Києві.

Головною подією заходу буде обговорення питання переговорів щодо збереження транзиту газу ВАТ «Газпром» через українську ГТС, залучення європейських та американських партнерів до управління газотранспортною мережею, її надійності та модернізації, організації переговорів з російським Газпромом.

Дані питання будуть ґрунтовно розкриті в доповіді та коментарях Володимира Омельченка, директора енергетичних програм Центру Разумкова.

Нагадаємо, що Центр Разумкова готує аналітичне дослідження з питань діяльності європейського ринку природного газу в 2020 році за різних сценаріїв функціонування української газотранспортної системи, яке буде презентоване у четвертому кварталі поточного року.

В роботі форуму візьмуть участь більше 40 спікерів. Більше половини з яких — представники іноземних аналітичних, консалтингових центрів, великих та середніх іноземних компаній, які займаються як видобутком природного газу, так і управлінням європейських ГТС, європейських асоціацій.

Детальна інформація про газовий Форум представлена на сайті https://ukrgasforum.org.