Презентація видання Центру Разумкова в Італії

28 серпня 2017

20–23 серпня 2017р. в Каденаббії (Італія) відбулось чергове засідання постійно діючого (з 2015р.) українсько-німецько-російського експертного форуму на тему «Конфлікт між Росією і Україною у вирі глобальних змін», організованого Фондом Конрада Аденауера. Експерти трьох країн обговорювали вплив геополітичних трансформацій на вирішення російсько-українського конфлікту, розглядали роль і позицію США та ЄС у процесі врегулювання ситуації на Сході України, аналізували нинішній стан та перспективи відносин Києва і Москви.

В рамках форуму співдиректор програм зовнішньої політики і міжнародної безпеки Центру Разумкова М.Пашков презентував чергове видання Центру «Траєкторія конфлікту: модель українсько-російських відносин у найближчий перспективі», яке було підготовлене за сприяння Представництва Фонду Аденауера в Україні.

У виданні вміщені: комплекс узагальнених пропозицій українських, німецьких і російських експертів стосовно врегулювання (мінімізації) російсько-українського конфлікту, матеріали заочного круглого столу, результати соціологічних досліджень Центру Разумкова за період російської військової експансії проти України (2014–2017рр.)